Aromazorg

(t)Huis voor Massage en Beweging – Kristine Struyf

 

Contact

Aromazorg als ondersteuning

Aromazorg bestaat eruit te werken met essentiële oliën uit bloemen en planten en dit op basis van wetenschappelijk bewezen studies naar de effectieve werking ervan. De laatste nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken worden op de voet gevolgd. De essentiële oliën bieden ondersteuning en verlichten kleine ongemakken bij eenieder van ons. Mogelijk slaap je wel beter of ervaar je minder stress. Jouw huidige situatie en/of vraag wordt zorgvuldig besproken.  

Ben je in behandeling (voor kanker) dan bekijk ik met jou (en je zorgverleners) door welke fase je gaat en hoe ik je het beste kan ondersteunen. Zo ontstaat een samenwerking die tot jouw best mogelijke totale zorg leidt. Vervolgens toets ik af wat je verwachtingen, voorkeuren en mogelijkheden zijn. Dit doen we samen aan de hand van een uitgebreide vragenlijst zodat ik duidelijk weet waarbij ik je kan ondersteunen. Ook voor, tijdens of na een kankerbehandeling. 

Deze ondersteuning met aromazorg kan ik je bieden op verschillende vlakken: 

Fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel. Voor jou én ook voor je naasten. Ik rijk je handvaten aan om je zelfhelend vermogen te steunen, om (een stuk van) je leven terug in eigen regie te nemen. Minder angst, beter slapen, minder pijn, minder jeuk, minder misselijkheid en meer ontspanning dragen daar allemaal mee aan bij. 

Een behandeling met aromazorg kan door middel van massage / zachte aanraking van het lichaam, handen en/of voeten, inhalatie, aromapatch, voetbad, … 

Na dit alles in kaart te hebben gebracht, stemmen we op elkaar af. Belangrijk is je vertrouwd en veilig te voelen alvorens te starten met aromazorg. 

Nieuwsgierig naar meer?

Blijf je graag op de hoogte zónder dat je mailbox overstelpt wordt? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, daarin vertel ik wat er leeft in de wereld van massage en beweging en deel ik tips met je over gezonde voeding.

Two Helping Hands is aangesloten bij: